5 érv a hyaluronsavas ajakfeltöltés mellett

A hyaluronsavas ajakfeltöltés a leggyakrabban alkalmazott módszer az ajkak teltebbé varázsolásának érdekében. Bár korábban a szilikont alkalmazták, de a hyaluronsav használata kétségkívül biztonságosabb és természetességénél fogva nagyobb népszerűségnek is örvend. De miért is ilyen kedvelt a hyaluronsav? Mi ez az anyag tulajdonképpen? Milyen előnyei vannak annak, ha a hyaluronsavat alkalmazzuk a csábos ajkak megvalósításának érdekében?

 

1. Természetes alapanyag mellékhatások nélkül

Ha plasztikai sebészetről van szó, akkor a természetesség és a kockázatok minimalizálása kiemelt jelentőséggel bír. Nincs ez másként akkor sem, ha ajakfeltöltés a cél. A hyaluronsav a szervezetben egyébként is megtalálható anyag, amelyet eredményesen használ a plasztikai sebészet az ajkak megvastagítása érdekében. Az első napok duzzanata után az eredmény azonnal látható, és a befecskendezett anyag mennyiségének függvényében érhetőek el a kívántak szerinti telt ajkak. A hyaluronsav szépészeti beavatkozások terén való népszerűségét az is alátámasztja, hogy eredményesen alkalmazzák a ránctalanítás területén is.

 

  2. Kiválóan beállítható az ajkak teltsége

Mindenki szeretné elkerülni, hogy arcvonásaihoz kevésbé passzoló végeredményt lásson viszont a tükörben. A hyaluronsavas ajakfeltöltés egyik nagy előnye, hogy fokozatosan adhatóak be az injekciók, így a szakember pontosan látja, mennyi anyagra van szükség a kívántak eléréséhez. Az esetlegesen előforduló csomók- más töltőanyagoktól eltérően- könnyedén eloszlathatóak.

 

  3. Költséghatékony, viszonylag tartós megoldás

Ugyan a hyaluronsavas ajakfeltöltés nem egy életre szól, de ár-érték arányban mindenképpen jó választásnak bizonyul. Személytől függően 6-12 hónapig is tart hatása, és csak ezt követően érdemes újratöltetni az ajkakat. A beavatkozás gyorsan elvégezhető, és a duzzanat is hamar lelohad, így a végleges eredményt láttatva. Az eljárás során az ajkaknál helyi érzéstelenítést végez a szakember, majd egy finom tűvel viszi be az alapanyagot az ajkakba.

 

Érdemes tudnod, hogy bizonyos életviteli tényezők gyorsíthatják a hyaluronsav lebomlását. Tipikusan ilyen az aktív sporttevékenység, a szolárium, a gőzfürdő. Ezek függvényében körülbelül egy év múlva válik szükségessé az ismételt töltés, amennyiben a páciens ismételten mellette szeretne dönteni.

 

4. Hyaluronsavas ajakfeltöltés maximális biztonsággal

Természetes, hogy az ajakfeltöltés iránt érdeklődve szeretnéd elkerülni a kockázati tényezőket. A jó hír az, hogy a hyaluronsav természetességénél fogva ilyenekkel nem kell számolnod. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szinte 100 százalékos biztonsággal alkalmazható, és a folyamatos adagolásnak köszönhetően nem fordulhat elő, hogy a szükségesnél nagyobb ajkakkal záruljon a folyamat. A szakember finom mozdulatokkal rásegít arra, hogy a hyaluronsavat sikerüljön tökéletesen egyenletesen eloszlatni az ajkakban.

 

  5.  Teremts magabiztosságot ajakfeltöltéssel!

A hyaluronsavas ajakfeltöltés mellett a legtöbben magabiztossági okok miatt döntenek. Pontosabban éppen az önbizalom hiánya miatt. A telt ajkak mindig is a nőiesség szimbólumainak számítottak. A természet azonban nem mindenkihez kegyes, így a vékony vagy aszimmetrikus ajkak sokakat érintenek. Számukra kitűnő választásnak bizonyul a hyaluronsavas ajakfeltöltés, mely megfizethető áron teszi lehető a kívánt méretek elérését. Az így megvalósult ajkak nagymértékben meghatározzák megjelenésünket, hozzájárulnak az arc harmóniájának megteremtéséhez, sőt, fiatalosabb külsőt is eredményeznek.

palsztikai sebészet budapest

A hyaluronsavas ajakfeltöltés mellett a másik népszerű megoldásnak a saját zsírral történő feltöltés bizonyul. Ugyan természetességéhez nem fűzhető kétség, tény viszont, hogy hosszadalmasabb, és költségesebb, mint a hyaluronsav alkalmazása. A saját zsírnak szakértő leszívására van szükség, mely során a zsírsejtek a felhasználás érdekében nem sérülhetnek. Ezt követően történik meg annak bejuttatása az ajkakba. A számodra leginkább ideális megoldás megtalálásához érdemes személyes konzultáción részt venni Budapest Plasztikai Sebészeti Centrum szakrendelőjében, mely során plasztikai sebész segítségével vehetitek sorra lehetőségeid.